Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Leif 3,1 kvm

Flere produktbilleder
3,1 kvm som bygningselement inkl. gulv

Leif er et tilpas stort og moderne skur, der opfylder de flestes opbevaringsønsker.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
6.590 kr 5.931 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et lille, praktisk redskabsskur som er perfekt til opbevaring af haveredskaber, plæneklipper, maskiner og værktøj, som du gerne vil have stuvet af vejen under lås og slå, når de ikke er i brug. 

Et haveskur kan man altid bruge, og dette leveres som samlesæt med færdige vægelementer af lodrette stolper og vandrette brædder, som du nemt kan sætte sammen til et færdigt skur. 

En bred dobbeltdør med hængsler og lås, brædder til gulv og tag, skruer, søm og monteringsvejledning er inkluderet. 

Forbered grunden, lav et fundament af mursten eller lignende, og rejs skuret derpå. Maling skal købes separat, hvilket giver dig mulighed for at vælge både farve og produkt. 

Også tagbelægning skal tilkøbes, og du kan eventuelt vælge et produkt, der matcher dit hus. OBS! Haveskuret Leif 3,1 kvm er ikke snezone klassificeret. Hold derfor taget rent for store mængder sne.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: vægelementerne består af 16 mm vandrette brædder og 48 mm stolper
- Gulv: 16 mm høvlede planker
- Tag: Plant med 12 graders vinket af fer og notsamlede brædder
- Dør: 1020 x 1820 mm Underlagspap, skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 1,7 m
- Bredde: 1,83 m
- Højde: 2,3 m
- Grundareal: 3,1 kvm
- Tagareal: 2,8 kvm
- Taghældning: 10°
- Træ / vægtykkelse: 48 mm atolper, 16 mm panel
Forpakning
- Pakke: Mål - L 1900 mm x B 1180 mm x H 460 mm - 250 kg
Læs mere