Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Grinda

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,76 kvm bygningselement inkl. gulv

Der er masser af plads i Grinda til både græsslåmaskine, cykler, havemøbler, haveredskaber med viderec

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
22.490 kr 20.241 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Grinda er et skur i havehusstørrelse med gulv, sadeltag og en bred dobbeltdør, til dig som har brug for et godt, stort haveskur. Her kan du få plads til både græsslåmaskine, cykler, knallert, havemøbler, grill og andet, som du gerne vil have under tag. 

Skuret leveres som et samlesæt med færdigsnedkererede, rillede vægsektioner, paneler, vindpap, bjælker til gulv og tag, skruer, søm og døre med både hængsler og hasp med lås. Huset er uisoleret, men kan nemt isoleres indefra, hvis du har brug for at holde det frostfrit om vinteren. 

Skuret er umalet, og derfor kan I selv vælge hvilken type maling og hvilken farve, I vil have på det. Tagbeklædning er heller ikke inkluderet, men I kan anvende pap, shingel, tegl eller andet. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Vægge: Færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm brædder og 16 mm panelplader med rå overflade (klar til isolering)
- Gulv: 19 mm høvlede brædder
- Tag: 19 mm høvlede brædder på taghældninger 43 x 140 mm + 28 x 120 mm
- Dør: 1 stk. 1600 x 1930 mm inkl. Hængsler og låsbar hasp
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3780 mm
- Bredde: 3920 mm
- Højde: 2840 mm
- Grundareal: 14,82 kvm
- Gulvareal: 13,76 kvm
- Tagareal: 21,87 kvm
- Taghældning: 17°
- Tag bæreevne: 100 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 70 mm planker/ 16 mm paneler
Forpakning
- Pakke 1: Mål - L 2350 mm x B 1150 mm x H 1070 mm - 480 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 mm x B 1150 mm x H 1190 mm - 400 kg
Læs mere