Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Jura

4,7 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

Jura er et moderne skur, som både kan opsættes fristående eller som en tilføjelse til et hus.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
10.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Jura er et lille haveskur, som kan opsættes både fritstående og op ad en anden bygning. Det sprossede vindue kan åbnes, og døren med det matchende vindue giver lys i skuret, også når døren er lukket, så behøver du ikke installere el. I Jura kan du få plads til cyklerne, græsslåmaskinen, redskaber og værktøj. Men Jura kan også bruges som et dejligt legehus. 

Skuret leveres som samlesæt, og du sætter det selv sammen med hjælp fra den udførlige monteringsvejledning. Alt undtagen maling og tagbeklædning er inkluderet: dør, vindue, hængsler, søm og skruer. Du kan derfor frit vælge malingtype og materialer til taget – transparent eller heldækkende maling og tagpap, shingel eller andet til taget, der er ubrudt og derfor nemt at dække med det produkt, du vælger. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Dør: 835 mm x 1850 mm
- Vindue: 820 mm x 540 mm, almindeligt glas i ruden, aftagelig spros, åbnes udad
- Tag: 15 mm høvlede brædder
- Tagudhæng: for - 10 cm
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 2950 mm
- Bredde: 2000 mm
- Højde: 2680 mm
- Grundareal: 5,9 kvm
- Gulvareal: 4,70 kvm
- Tagareal: 6,79 kvm
- Taghældning: 21,1°
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Forpakning
- Pakke: Mål - L 3300 mm x B 1180 mm x H 420 mm - 449 kg
Læs mere