Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Orust

10 kvm bygningselement inkl. gulv

Orust er et ordentligt haveskur med en stor dobbeltdør. Dette gør det nemt at rydde for eksempel store havemøbler væk for vinteren.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
17.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

10 herlige kvadratmeter opbevaring, får man, når man køber haveskuret Orust med den store dobbeltdør, som næsten dækker hele den ene side af skuret. Her kan du få plads til din motorcykel, cykler, scooteren og græsslåmaskinen eller havemøblerne, grillen og haveredskaberne.

 Skuret leveres som samlesæt i to pakker. Væggene er inddelt i færdigbyggede sektioner med stolper, lodrette brædder og vindpap. Inkluderet er også 19 mm høvlede brædder til gulv og tag og porte med hængsler og låsbar hasp. Du sætter selv det hele sammen med de medfølgende skruer og søm og den udførlige monteringsanvisning.

 Tagbeklædning og maling er ikke inkluderet, taget skal dækkes med tegl, shingel eller pap, og de ubehandlede vægge skal males med den malingstype, du foretrækker. Skuret er uisoleret, men kan nemt isoleret indefra med for eksempel mineraluld, hvis du ønsker det. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm stolper og 16 mm lodrette brædder (isoleringsklare)
- Gulv: 19 mm høvlede planker på gulvareal 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på taghældninger 43 x 140 mm
- Dør: dobbeltdør 1600 x 1930 mm inkl. hængsler og låsbar hasp
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3920 mm
- Bredde: 2700 mm
- Højde: 2710 mm
- Grundareal: 10,58 kvm
- Gulvareal: 9,68 kvm
- Tagareal: 16,1 kvm
- Taghældning: 17°
- Tag bæreevne: 100 kg/kvm Træ / vægtykkelse
Forpakning
- Pakke 1: Mål - L 2100 x B 1200 x H 1000 mm - 301 kg
- Pakke 2: Mål - L 2350 x B 1200 x H 820 mm - 562 kg
Læs mere